fbpx

Webdeveloper uden

Webdeveloper OpvallenT uit Uden

maakt doeltreffende websites

OpvallenT webdeveloper Uden bouwt doeltreffende websites. We gaan niet zomaar van start. Nee eerst denken we na over de strategie. Als we weten waar uw bedrijf staat en waar u naar toe wil groeien pas dan start OpvallenT met de bouw van de website.

Als eerste kijkt OpvallenT naar de positionering van een bedrijf. Hoe ziet de klant uw onderneming t.o.v. die van de concurrenten. Waarmee bent u onderscheidend. En welke kernwaarden horen daarbij. Ten tweede kijken we welke doelen u heeft. Waar staat het bedrijf en waar wilt u binnen vijf jaar naartoe groeien. Vervolgens wordt uw doelgroep onder de loep genomen. Wie zijn uw ideale klanten? Als dat duidelijk is gaan we nadenken over het gewenste imago. Met daaropvolgend de doelstellingen voor de website. Als de strategie en de richting duidelijk is dan pas begint de bouw van de website.

Webdeveloper_Uden

OpvallenT: Webdevelopment bureau uit Uden

Webdevelopment Uden - OpvallenT:

WordPress Websites

EFFECTIEVE WEBSITE

Een website gebouwd door OpvallenT is afgestemd op uw doelen. Waar wilt u met uw onderneming naartoe groeien? De website moet u daarbij ondersteunen. Het is een gereedschap wat u helpt om deze doelen te behalen. OpvallenT is Online marketing specialist en helpt u bij het uitzetten van uw online plannen.

FIJNE SAMENWERKING

OpvallenT maakt een uitgebreid stappenplan. Daarin staat beschreven wie, wat, wanneer gaat doen. In het plan zitten overlegmomenten waarbij we bepaalde zaken afronden. Sommige bedrijven willen zelf voor de teksten en foto's zorgen anderen besteden liever alles uit. Het kan allemaal bij OpvallenT.

GOED ONDERHOUD

Een hoofdstuk waar mensen niet direct bij stil staan maar wat wel erg belangrijk is is de techniek. Een website moet responsive en veilig zijn. Dit kunt u niet eenmalig regelen. Een goede website heeft onderhoud nodig. OpvallenT regelt dit voor haar klanten.

OpvallenT webdeveloper Uden

ontwerpt verschillende soorten websites:

One Page Website

in WordPress
Complete website op één pagina. Zodoende eenvoudig, goedkoop en overzichtelijk.
Meer informatie

Basis website

in WordPress
Website met menu en diverse onderliggende pagina's. Met mogelijke uitbreidingen.
Meer informatie

Maatwerk site

in WordPress
Compleet op maat gemaakte website. Voor een unieke en exclusieve uitstraling.
Meer informatie

Webshop

in WordPress
Eenvoudige webshop. Met voorraadbeheer, winkel en diverse betaalmogelijkheden.
Meer informatie

Leeromgeving

in WordPress
Een online leeromgeving. Waar cursisten in hun eigen tempo en tijd kunnen leren.
Meer informatie
OpvallenT is webdeveloper Uden.

Waarom OpvallenT?

Strategisch inzicht

Doelgericht

24 jaar marketingervaring

Gespecialiseerd in webdevelopment en online marketing

80+ tevreden klanten

Astrid Voet is webdeveloper Uden.

KOM MAAR OP!

OpvallenT is gespecialiseerd in Webdevelopment en Online Marketing. En ik sta te popelen om voor u aan de slag te gaan. Dus kom maar op, pak de telefoon en maak een afspraak: 06-13 52 67 04