fbpx

Webdesign Uden

Op zoek naar een webdesign bedrijf in Uden?

OpvallenT webdesign bedrijf uit Uden bouwt doeltreffende websites. OpvallenT gaat verder dan alleen een mooi ontwerp. We werken vanuit strategie naar uitvoering. Eerst kijken naar uw doelstellingen, onderscheidend vermogen en uw ideale klantenkring. Pas hierna begint de bouw van een doordachte en doeltreffende website.  

Het is belangrijk dat u eerst beseft dat een website op zich geen einddoel is, maar een instrument voor uw onderneming. Een hulpmiddel wat u kan helpen om uw commerciële doelen te behalen. Maar dan moet je wel eerst met helicopterview naar uw onderneming kijken. Waar wilt u naartoe groeien? Wie is uw doelgroep? Via welke weg wilt u daar komen en wat heeft u daar allemaal voor nodig? En dat zijn nu precies zaken waar OpvallenT in uitblinkt. OpvallenT maakt websites met een enorme berg aan marketingkennis.  Met 25 jaar marketingervaring en Nima A, B en C in mijn rugzak bekijk ik alles vanuit een marketingoogpunt. Eerst de strategie uitzetten en pas dan gaan bouwen.

Webdesign bedrijf OpvallenT

OpvallenT: Webdesign van doeltreffende websites in Uden

Webdesign via OpvallenT uit Uden resulteert in:

EFFECTIEVE WEBSITE

Een website gebouwd door OpvallenT is afgestemd op uw doelen. Waar wilt u met uw onderneming naartoe groeien? De website moet u daarbij ondersteunen. Het is een gereedschap wat u helpt om deze doelen te behalen. OpvallenT is Online marketing specialist en helpt u bij het uitzetten van uw online plannen.

FIJNE SAMENWERKING

OpvallenT maakt een uitgebreid stappenplan. Daarin staat beschreven wie, wat, wanneer gaat doen. In het plan zitten overlegmomenten waarbij we bepaalde zaken afronden. Sommige bedrijven willen zelf voor de teksten en foto's zorgen anderen besteden liever alles uit. Het kan allemaal bij OpvallenT.

GOED ONDERHOUD

Een hoofdstuk waar mensen niet direct bij stil staan maar wat wel erg belangrijk is is de techniek. Een website moet responsive en veilig zijn. Dit kunt u niet eenmalig regelen. Een goede website heeft onderhoud nodig. OpvallenT regelt dit voor haar klanten.

Webdesign Uden - OpvallenT

ontwerpt verschillende soorten websites:

One Page Website

in WordPress
Complete website op één pagina. Zodoende eenvoudig, goedkoop en overzichtelijk.
Meer informatie

Basis website

in WordPress
Website met menu en diverse onderliggende pagina's. Met mogelijke uitbreidingen.
Meer informatie

Maatwerk site

in WordPress
Compleet op maat gemaakte website. Voor een unieke en exclusieve uitstraling.
Meer informatie

Webshop

in WordPress
Eenvoudige webshop. Met voorraadbeheer, winkel en diverse betaalmogelijkheden.
Meer informatie

Leeromgeving

in WordPress
Een online leeromgeving. Waar cursisten in hun eigen tempo en tijd kunnen leren.
Meer informatie

WORDPRESS DIENSTEN

Webdesign bedrijf OpvallenT uit Uden houdt van WordPress. WordPress is het beste CMS voor bedrijven voor online succes! Ongeveer 1/3 van alle websites over de wereld is gemaakt in WordPress. Beheersbaarheid, betrouwbaarheid en doorontwikkeling maken WordPress tot de meest populaire Open Source voor websites. Dat wilt u toch ook?

Neem gerust contact op via info@opvallent.nl of bel 06 – 13 52 67 04. OpvallenT kijkt uit om met u kennis te maken.

Waarom OpvallenT?

Strategisch inzicht

Doelgericht

24 jaar marketingervaring

Gespecialiseerd in webbouw en online marketing

80+ tevreden klanten

Webdesign bureau uden

KOM MAAR OP!

OpvallenT is een WordPress specialist met een enorme dosis marketingervaring. En ik sta te popelen om voor u aan de slag te gaan. Dus kom maar op, pak de telefoon en maak een afspraak: 06-13 52 67 04