fbpx

MR MARIEKE

Dit is een afbeelding (momentopname) van de website. Het kan zijn dat de website inmiddels anders oogt door aangepaste content.

KlantMR MARIEKE
Type siteWordPress
Bouw siteOpvallenT
GraphicsinHuisstijl

MR MARIEKE

Vroeg of laat krijgt bijna iedereen wel eens te maken met het omgevingsrecht. Het omgevingsrecht gaat namelijk over onze leefomgeving. En als u daarin veranderingen wilt aanbrengen, is de kans groot dat het omgevingsrecht ook op u van toepassing is.

Het omgevingsrecht bevat allerlei wetten, regels, plannen en beleidsstukken waaraan u zich moet houden. Zo is bijvoorbeeld bepaald wat er waar mag worden gebouwd, welke activiteiten er op een bepaalde plaats zijn toegestaan en welke milieueisen u daarbij in acht moet nemen. 

Al deze zaken worden op verschillende overheidsniveaus geregeld. Zo heeft niet alleen de rijksoverheid hiervoor wet -en regelgeving opgesteld, maar ook provincies en gemeenten doen dat. Kortom; het is een vrij complexe materie die specialistische kennis vereist als u de juiste stappen wilt zetten. Door op het juiste moment advies van MR MARIEKE in te winnen, kunt u vaak veel problemen, tijd en geld besparen.