fbpx

OVER OPVALLENT

Website bouwer: Astrid Voet

Ontwerp en styling van WordPress websites

Met mijn marketing kennis en ervaring bouw en ontwerp ik effectieve websites. Alles bekeken vanuit de klant. Want die beslist tenslotte of hij/zij gebruik wil maken van uw producten en/of diensten. Ik bouw allerlei soorten websites: van eenvoudig tot maatwerk. Of de website voor een klein of groot bedrijf, stichting of vereniging is: mijn enthousiasme blijft hetzelfde. Ik zorg dat de website als een nauwsluitende jas om uw organisatie past. De uitstraling moet passen bij uw imago, uw unieke verkooppunten moeten goed naar voren komen en de website moeten leiden tot het gewenste eindresultaat. 

Online Marketing is fantastisch. Het is geweldig hoe je met het World Wide Web je doelgroep kunt bereiken en jezelf kunt presenteren. En de techniek staat nooit stil. Dat maakt het werk voor mij boeiend en uitdagend. En ook voor u ga ik heel graag aan de slag.

Astrid Voet is webdeveloper Uden.

Astrid Voet

“Zorg dat je gezien wordt”

Ruime marketingervaring:

HBO-studie met specialisatie marketing.

Nima-A, B en C

17 jaar werkervaring op marketingafdelingen bij grote bedrijven

Diverse online marketing cursussen

Vanaf 2012 eigen onderneming met OpvallenT

Al meer dan 80 klanten geholpen met Webbouw en Online Marketing

 • Astrid heeft mij ontzettend goed en snel geholpen met de bouw van mijn website! Doordat Astrid de juiste en kritische vragen aan mij stelde, werd de opzet en inhoud van de site steeds concreter en to-the-point. En ook de vormgeving en indeling van de site is prachtig geworden. Dit had ik zelf nooit voor elkaar kunnen krijgen! Dank je wel, Astrid!

  Marieke van de Sande - van de Ven
  MR MARIEKE
 • Astrid heeft voor mij een ontzettend mooie website www.briesmarketing.nl gemaakt! Ik ben er erg blij mee. Aansluitend op mijn huisstijl en gebouwd volgens de up-to-date regels en normen. Maar wat de samenwerking heeft getypeerd, en wat ook direct de reden is om de aanbeveling te schrijven, is dat Astrid op een heldere en prettige wijze communiceert. Te beginnen met een goede offerte, een duidelijke planning en het nakomen van de afspraken (ook mij achter de broek aan zitten ;-)). Ze maakt gebruik van een strakke briefing, een vragenlijst die triggert en mij als opdrachtgever enorm aan het denken heeft gezet, en ze levert een handleiding zodat ik na oplevering van de website ook zelf verder kan. Astrid beargumenteert haar keuzes op zo’n manier dat je het gevoel hebt samen te werken met een échte professional, ze geeft naast duidelijke instructies ook haar mening. Een fijne sparringpartner!

  Manon van der Woude
  BRIES Marketing
 • OpvallenT heeft voor ons een prachtige nieuwe website ontworpen.
  De samenwerking verliep erg fijn en prettig.
  Alle (ook tussentijdse) ideeën en wensen zijn bespreekbaar. OpvallenT denkt mee om er samen iets moois van te maken. De Site is helemaal naar wens geworden qua opzet en kleurstellingen. Maar vooral ook erg professioneel, overzichtelijk en gebruiksvriendelijk.
  Alles was keurig volgens het plan van aanpak verlopen. Ook de prijs / kwaliteit verhouding is zeer goed.
  OpvallenT goed, echt een aanrader!

  Susan van der Boogaard
  Hyundai van der Heijden
 • Astrid is meer dan alleen een goede websitebouwer. Bij het ontwerp van een website denkt zij over verschillende aspecten mee en combineert haar technische vaardigheden met taalvaardigheid en marketing ervaring. Het resultaat is een prachtige en goedwerkende nieuwe website voor TEKTON Bouwmanagement.

  Paul Buitenhek
  TEKTON Bouwmanagement
 • Astrid is een zeer deskundig, gedreven en professionele websitebouwer. Steeds meedenkend in wensen en behoeften met als doel; het beste resultaat en een responsieve actuele website.

  Yvette Nass
  ynParley
 • Astrid heeft mij op een prettige en professionele manier geholpen bij het opzetten van de marketingstrategie en uitstraling van LaRes Bouwregie. Uiteindelijk heeft dit geresulteerd in een professionele website. Ik ben erg blij met het resultaat en kan OpvallenT dan ook van harte aanbevelen als partner.

  Tony Koster
  LaRes Bouwregie