fbpx

OpvallenT bestaat 10 jaar!!!

Vandaag werd ik verrast : ballonnen, bloemen en taart want OpvallenT bestaat 10 jaar!!
Wat vliegt de tijd.
Ik weet nog dat ik destijds ben gestart. Ik had erg veel zin om voor mezelf te beginnen. Ik dacht qua investering valt het reuze mee en ik ga een enorme dosis ervaring opdoen. Dus we zullen wel zien of het gaat lukken, maar ik ga in ieder geval veel rijker worden aan kennis.

Nu na 10 jaar kijk ik terug op een prachtige periode. Ik heb een mooie klantenkring van zo’n 150 ondernemingen opgebouwd. Hiervan is 95% altijd trouw gebleven aan OpvallenT.
Ondernemingen die je door de loop der jaren steeds beter leert kennen, waar je je soms zelf een beetje thuis voelt. Dat is ook zo leuk van een eigen onderneming. Je hebt heel veel vrijheid en je trekt ook het werk en opdrachtgevers aan waar je een klik mee hebt. Dus voor mij geen straf als ik ‘s-ochtend vroeg aan de slag ga. Elke dag staat er wel een project te wachten waar ik mijn passie in kwijt kan. Dus nu op naar de volgende 10 jaar.

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Archieven