fbpx

Maatwerk website

Een WordPress website geheel op maat

Een maatwerk website is voor ondernemers die hun bedrijf duidelijk willen positioneren t.o.v. van hun concurrenten. Het proces begint met een afspraak waarbij OpvallenT een duik gaat nemen in uw onderneming. Ze gaat op zoek naar de parels. Unieke zaken die uw identiteit en uw unique selling points zijn. Als de gewenste positionering en doelen duidelijk zijn dan wordt er gebouwd. Met een pagebuilder wordt elke pagina afzonderlijk gestyled. Bij elke pagina wordt toegewerkt naar de juiste conversie. Er wordt gewerkt met een persoonlijke aanpak. Afspraken en trainingen vinden op uw bedrijf plaats.
Resultaat: Een unieke website die uw marketingdoelen ondersteund.

Maatwerk website van de Leentjeshoeve

Waarom kiezen voor een maatwerk website?

Uniek ontwerp & uitstraling

Instrument voor commerciële doelen

Layout per pagina

Afspraken en training op uw bedrijf

Veilig en betrouwbare website

Volledig responsive

Vindbaar voor de zoekmachines

In 8 stappen naar een maatwerk website

1. Kennismakingsgesprek

Bij onze eerste afspraak ga ik me verdiepen in uw onderneming. Wie bent u, welke producten/diensten levert u, wie is de doelgroep, waarmee onderscheidt u zich, wie zijn de concurrenten, wat zijn de commerciële doelen? Wat zijn de wensen m.b.t. de nieuwe website? Welke sites spreken aan of welke juist niet?

2. Offerte

Naar aanleiding van onze eerste afspraak maak ik een offerte. In de offerte staat een uitgereid stappenplan met begroting. Alles helder, transparant en in duidelijke taal uitgelegd. Zo weet u precies wat u van OpvallenT mag verwachten.

3. Voorbereiding

U ontvangt een vragenlijst voor de website. Indien gewenst gaat OpvallenT een zoekwoordenonderzoek uitvoeren. Verder wordt de basis software voor WordPress en diverse plugins geïnstalleerd op het hostingpakket of de testomgeving. 

4. Ontwerpen

Nu begint het creatieve proces. OpvallenT maakt een ontwerp voor de website wat uw imago gaat ondersteunen en een instrument is om uw commerciële doelen te behalen. We maken een afspraak om de opzet te bespreken en passen zonodig de website aan. Hiermee staat de basis voor de website.

5. Content toevoegen

De basis voor de website is gereed. Nu is duidelijk wat voor content er nodig is om de website te vullen. U kunt nu foto’s en teksten aanleveren. OpvallenT gaat de foto’s op maat maken en de teksten op de website plaatsen. Indien gewenst redigeert OpvallenT de teksten naar goede webteksten waarmee u in de zoekmachine goed gevonden wordt.

6. Testen

Deze fase heeft betrekking op techniek en voorwaarden. Alles wordt getest en gecontroleerd. Werken links, contactformulieren, voldoet de website aan de AVG, is Google goed ingericht, hoe staat het met de snelheid van de website en werkt de website ook goed op de tablet en de smartphone.

7. Oplevering

Naar dit moment hebben we toegeleefd: de website mag live. Ik zorg dat de website toegankelijk is voor de zoekmachines en dat deze geïndexeerd wordt. Verder kom ik op uw bedrijf een training geven zodat u zelf teksten kan aanpassen, een pagina kan aanmaken of een nieuwsbericht kunt plaatsen.  

7. Service en onderhoud

Uit veiligheidsoogpunt is het belangrijk om WordPress, het thema en de plugins regelmatig te updaten. Dit kunt u zelf doen maar u kunt ook een service- en onderhoudscontract afsluiten met OpvallenT. 

Overleg en training doen we op uw bedrijfslocatie. Voor u en uw medewerkers lekker makkelijk en OpvallenT krijgt een goed beeld van de identiteit van uw organisatie.

Wat kost een maatwerk website?

Dat is verschillend per onderneming. Iedere onderneming is uniek met een eigen uitstraling. Maar denk ook aan uw commerciële doelen die u met de website wilt behalen. Het ene bedrijf heeft een eenvoudig doel terwijl het andere bedrijf een nieuwe weg wil inslaan en een hoog ambitieniveau heeft. Het streven van OpvallenT is om een website te maken die uw imago ondersteund en een bijdrage levert aan uw commerciële doelen. De uiteindelijke prijs is dus afhankelijk van uw situatie en uw wensen. Na een eerste afspraak kan ik voor u een offerte maken.  

Wordpress is het systeem voor de maatwerk websites

Alternatieven?

Is een maatwerk website teveel van het goede? Kijk dan eens naar de mogelijkheid voor een One page website of een Basis website.

Waarom een website in WordPress?

WordPress is enorm populair als systeem voor het bouwen van websites. Ongeveer 30% van alle websites in de wereld wordt gemaakt met WordPress. Het systeem is gebruiksvriendelijk, flexibel en voor iedereen toegankelijk. Een kleine groep mensen maakt de basis software maar duizenden programmeurs breiden het systeem uit met tools en mooie templates. Wat je ook graag in je website als functionaliteit wilt hebben er is altijd wel een programmeur die hier iets voor gemaakt heeft.

Door de vele mogelijkheden is het voor “starters” lastig om de juiste keuzes te maken. Wat zijn bijvoorbeeld goede thema’s en welke plugins zijn nodig voor een goede beveiliging? OpvallenT houdt haar WordPress kennis up-to-date m.b.v. scholing, het volgen van trends en het lezen van forums. Dit maakt dat de websites van OpvallenT van goede kwaliteit zijn.