fbpx
opvallent
Succesvol ondernemen op internet start met een
doeltreffende website
OpvallenT kan voor jou die website bouwen.

OpvallenT heeft al veel doeltreffende websites gebouwd. Deze ondernemers profiteren nu van de extra business die via het internet op hun pad komt. Voor het tweede kwartaal van 2021 heeft OpvallenT nog ruimte voor 5 websites. Ben jij die ondernemer die vanaf juli 2021 haar winst ziet groeien door een doeltreffende website?  

Je kunt vrijblijvend de bouw reserveren. We bellen je dan
voor een intakegesprek. 

Er zit een groot verschil in websites!

Als je op internet gaat surfen kom je allerlei websites tegen. Op het eerste oog lijken de websites soms prima, toch zit er een groot verschil in. De ene website heeft duizenden bezoekers en de andere slechts tientallen. De ene website staat bovenaan in google de andere krijg je niet gevonden. De ene website is eigenlijk alleen een digitale folder terwijl bij de andere volop producten worden besteld.

Als ondernemer wil je natuurlijk een website die gaat zorgen voor meer betalende klanten! 

 

 

Er komt meer bij kijken dan je in eerste instantie denkt

Misschien heb je zelf al wat schetsen gemaakt of wellicht het neefje, wat zo handig met de computer is, aan het werk gesteld. Maar je komt er dan snel achter dat het niet zo eenvoudig is. Veel ondernemers denken vanuit hun eigen onderneming en communiceren vandaaruit hun aanbod. Het gevolg is een website wat niet meer is dan een online visitekaartje. Er is nauwelijks interactie met de bezoeker en daardoor is de kans klein dat bezoekers betalende klanten worden.

Om het goed aan te pakken moet je je goed inleven in de situatie van de klant. Je moet met een marketingpet naar jouw markt kijken. En dat vraagt om wat marketingvaardigheden. OpvallenT is al 27 jaar actief in de marketing en is gewend om vanuit de klant én onderscheidend vermogen te denken. 

Je kunt vrijblijvend de bouw reserveren. We bellen je dan
voor een intakegesprek. 

Deze bedrijven gingen je voor in de samenwerking met OpvallenT
OpvallenT heeft voor jou een prachtig aanbod!
OpvallenT maakt voor jou een doeltreffende website!
 • Waarbij we jouw onderneming onderscheidend neerzetten.
 • Met een prachtige "Look and Feel"
 • We de klant bij de hand nemen tot een interactie
 • Jouw diensten en producten goed naar voren laten komen
 • Met een goede structuur om zoekwoorden mee te nemen.
 • Waarbij we de smartphone als uitgangspunt nemen.
Technisch bevat de website de volgende onderdelen
 • Prachtige homepagina met vijf vervolgpagina's.
 • Een nieuws- of blogrubriek.
 • Contactpagina met één contactformulier.
 • Een header met logo, menu en links naar social media.
 • Een footer met een aantal klommen voor gegevens en een footermenu.
 • Met uitgebreide beveiliging en back-up functie.
 • Zo gebouwd dat deze prettig leesbaar is op desktop, tablet én smartphone.
 • Met volledige integratie met Google (Maps, Mijn bedrijf, Analytics).
Met de volgende werkwijze
 • Je krijgt een vragenlijst over jouw onderneming.
 • Een uitgebreid telefonisch interview.
 • Eerste opzet van de website met fictieve teksten.
 • Jij levert alle teksten en foto's aan.
 • Een tweede opzet van de website met juiste inhoud.
 • Nog een laatste correctieronde.
En de investering?
€ 1600,- excl BTW

Voor deze investering bouwt OpvallenT voor jou een doeltreffende website. Dus inclusief alle bovenstaande functionaliteiten. Bovendien ontvang je ook nog eens twee instructievideo’s cadeau. Na je reservering word je gebeld voor een intakegesprek. Past dit aanbod bij jouw onderneming? Dan ontvang je na dit gesprek in drie termijnen een factuur. De eerste 25% na het verstrekken van de opdracht. Vervolgens 50% na het eerste ontwerp van je website. De overige 25% volgt na de tweede correctieronde.

Je kunt vrijblijvend de bouw reserveren. We bellen je dan
voor een intakegesprek. 

Met twee extra bonussen
Bij bestelling van een doeltreffende website
krijg je deze twee instructiefilms van mij cadeau!

Instructiefilm

voor aanpassingen website

Zodat je zelf teksten en afbeeldingen kan aanpassen in je website.

Als je website straks klaar is, wil je niet voor elk wissewasje terug moeten vallen op de websitebouwer. Met deze instructiefilm kan je de inhoud (teksten en afbeeldingen) van bestaande pagina’s aanpassen en nieuwe blog- of nieuwsitems toevoegen. 

Instructiefilm

over Google Analytics

Zodat je zelf de resultaten van je website kan bekijken.

Met Google Analytics kan je heel veel cijfers zien van je website. Het programma bevat een schat aan informatie. Maar voor een leek is het best lastig. Daarom leg ik jou in Jip en Janneke taal uit hoe dat je Google Analytics kan gebruiken. Want je wilt tenslotte ook weten wat voor resultaten je website oplevert. 

Deze ondernemers genieten al van een doeltreffende website

Het eerste gesprek met Astrid maakte meteen duidelijk hoe zij te werk gaat: ze nam uitgebreid de tijd, luisterde goed en stelde de juiste vragen. Ook het technische aspect van het website bouwen ging goed en snel. Verzoeken van mij werden snel opgepakt en ze was scheutig met adviezen. Dank je wel!

Paulien Lammers
SpelenderWijs, Engels Duits en Frans voor het basisonderwijs.

Ik heb Astrid ervaren als een zeer betrokken persoon. Dat betekent: meedenkend, goed bereikbaar, flexibel, betrouwbaar, kennis van zaken, geduldig en vooral vriendelijk. Dankjewel Astrid, dat je mij aan de hand nam in “jouw” wereld en me gerust stelde. Het resultaat mag ik er absoluut zijn; jij bent, evenals Antine Scherff, een professional!

Maria Giebels
Wandelcoach

Astrid van Opvallent heeft in samenwerking met Inhuisstijl (Antine) een prachtige passende huisstijl en website voor mij neergezet! www.beleefidee.nl werd een beleving en belevenis op zich. Knap werk om met telefonisch- en mailcontact voor mij als beginnend ondernemer een prachtige one-pager te maken. Ik kreeg het weekend vele positieve reacties. De mooiste waren eigenlijk dat het helemaal uitstraalde wie ik was en waar ik graag voor werk en hoe. Astrid is geduldig, volhardend, duidelijk en informatief voor mij als leek op websitegebied. Ieder zijn kwaliteit! Superfijn!

Jacoline Goossen
Eigenaar Beleefidee

OpvallenT heeft voor ons een prachtige nieuwe website ontworpen.
De samenwerking verliep erg fijn en prettig.
Alle (ook tussentijdse) ideeën en wensen zijn bespreekbaar. OpvallenT denkt mee om er samen iets moois van te maken. De Site is helemaal naar wens geworden qua opzet en kleurstellingen. Maar vooral ook erg professioneel, overzichtelijk en gebruiksvriendelijk.
Alles was keurig volgens het plan van aanpak verlopen. Ook de prijs / kwaliteit verhouding is zeer goed.
OpvallenT goed, echt een aanrader!

Susan van der Boogaard
Hyundai van der Heijden

Ik ben heel tevreden over het resultaat van mijn website maar vooral over de samenwerking met Astrid zelf. Astrid kwam met goeie tips, communiceert helder en komt haar afspraken na. Mijn website is in korte tijd gebouwd en live gezet. Ik zou Astrid zeker aanraden mocht je op zoek zijn naar een webbouwer.

Manon Wurfbain-Kievit
Eigenaar Maankracht

Astrid heeft mij ontzettend goed en snel geholpen met de bouw van mijn website! Doordat Astrid de juiste en kritische vragen aan mij stelde, werd de opzet en inhoud van de site steeds concreter en to-the-point. En ook de vormgeving en indeling van de site is prachtig geworden. Dit had ik zelf nooit voor elkaar kunnen krijgen! Dank je wel, Astrid!

Marieke van de Sande - van de Ven
MR MARIEKE

“Astrid heeft in een vloeiende beweging een website voor ons gebouwd. In een week tijd waren we van een inventarisatie naar een site die online is.

Het is weliswaar een site van een enkelvoudige pagina, maar het blijft een topprestatie.

We hadden na een paar dagen een concept die na een keer overleggen definitief goed is. Kijk zelf maar eens op mijn pagina.

Astrid gun ik nog veel klanten die net zo tevreden zijn als ik”.  

Koos van Herpen  www.the-experienceengineering.nl

Koos van Herpen
Eigenaar van The Experience Engineering

Astrid heeft voor mij een ontzettend mooie website www.briesmarketing.nl gemaakt! Ik ben er erg blij mee. Aansluitend op mijn huisstijl en gebouwd volgens de up-to-date regels en normen. Maar wat de samenwerking heeft getypeerd, en wat ook direct de reden is om de aanbeveling te schrijven, is dat Astrid op een heldere en prettige wijze communiceert. Te beginnen met een goede offerte, een duidelijke planning en het nakomen van de afspraken (ook mij achter de broek aan zitten ;-)). Ze maakt gebruik van een strakke briefing, een vragenlijst die triggert en mij als opdrachtgever enorm aan het denken heeft gezet, en ze levert een handleiding zodat ik na oplevering van de website ook zelf verder kan. Astrid beargumenteert haar keuzes op zo’n manier dat je het gevoel hebt samen te werken met een échte professional, ze geeft naast duidelijke instructies ook haar mening. Een fijne sparringpartner!

Manon van der Woude
BRIES Marketing

Astrid is meer dan alleen een goede websitebouwer. Bij het ontwerp van een website denkt zij over verschillende aspecten mee en combineert haar technische vaardigheden met taalvaardigheid en marketing ervaring. Het resultaat is een prachtige en goedwerkende nieuwe website voor TEKTON Bouwmanagement.

Paul Buitenhek
TEKTON Bouwmanagement

Astrid is een zeer deskundig, gedreven en professionele websitebouwer. Steeds meedenkend in wensen en behoeften met als doel; het beste resultaat en een responsieve actuele website.

Yvette Nass
ynParley

Een website maken bestaat niet alleen maar uit ict en vormgeving. Astrid verstaat de kunst om goed te luisteren en een site te ontwerpen die echt bij je past als persoon en wat je als bedrijf wilt uitstralen!

Sandra Koster
Logopediepraktijk voor Ondersteunde Communicatie

Wij hebben als groep agrimediators Astrid leren kennen als een betrokken en doortastende vrouw. Astrid heeft onze website www.agrimediation.nl geupdate. Zij bood een luisterend oor en begreep snel wat wij wilden. Het is fijn om met haar samen te werken.

Willy Kempen - van Veen
Zelfstandig agrarisch coach en mediator, Programmabegeleider bij LTO Noord Academie

Je kunt vrijblijvend de bouw reserveren. We bellen je dan
voor een intakegesprek. 

Wie is OpvallenT?
Astrid Voet is webdeveloper Uden.
“Zorg dat je gezien wordt”

Websitebouwer: Astrid Voet

Ontwerp en styling van WordPress websites

Met mijn marketing kennis en ervaring bouw en ontwerp ik effectieve websites. Alles bekeken vanuit de klant. Want die beslist tenslotte of hij/zij gebruik wil maken van uw producten en/of diensten. Ik bouw allerlei soorten websites: van eenvoudig tot maatwerk. Of de website voor een klein of groot bedrijf, stichting of vereniging is: mijn enthousiasme blijft hetzelfde. Ik zorg dat de website als een nauwsluitende jas om uw organisatie past. De uitstraling moet passen bij uw imago, uw unieke verkooppunten moeten goed naar voren komen en de website moeten leiden tot het gewenste eindresultaat. 

Online Marketing is fantastisch. Het is geweldig hoe je met het World Wide Web je doelgroep kunt bereiken en jezelf kunt presenteren. En de techniek staat nooit stil. Dat maakt het werk voor mij boeiend en uitdagend. En ook voor u ga ik heel graag aan de slag.

Je hebt beslist nog enkele vragen.
Veelgestelde vragen

Als ik nu een plaats op de planning reserveer. Zit ik dan ergens aan vast?

Nee hoor. Als je nu een plaats reserveert betekent het dan wij jou gaan bellen voor een intakegesprek.  Pas als je hierna een akkoord geeft op de toegezonden offerte dan is het pas definitief. 

Ik wil een aantal extra functionaliteiten op mijn website. Kan dat?

Ja hoor dat kan. Geef dit aan in het intakegesprek dan nemen we dit mee in de definitieve offerte.

Ik wil ook een webshop in mijn website. Kan dat?

Ja hoor. Geef dat aan bij het intakegesprek dan nemen we deze post mee in de offerte.

Hoe zit het met de hosting en het domein?

Deze mag je zelf inkopen bij een hostingpartij. OpvallenT heeft daar geen marge op. Wel belangrijk dat je kiest voor een goede hostingpartij. Een goede hostingpartij is bijvoorbeeld Vimexx of Siteground.

Hoe regel ik mijn e-mailadressen?

Bij bijna elk hostingpakket zitten een aantal gratis e-mailadressen. Deze kan je dus gratis aanmaken in je hostingpakket. De hostingpartij heeft vaak uitleg hoe dat je dat kan doen en hoe je deze dan ook in je mailpakket kan koppelen.

Moet een website ook onderhouden worden?

Uit veiligheidsoogpunt is het belangrijk om de WordPress website regelmatig te updaten. Op internet zijn steeds meer hackers en spammers actief. Met nieuwe updates zorgen de makers van  WordPress, thema en de Plugins dat de beveiliging optimaal blijft. Maar je dient dan wel met regelmaat te updaten.

Om haar klanten te ontzorgen heeft OpvallenT drie verschillende service- en onderhoudscontracten.

Informatie hierover vind je via: www.opvallent.nl/technisch-onderhoud/

Het is aan de klant de keuze of dat zij het technisch onderhoud zelf willen doen of het willen uitbesteden aan OpvallenT.

 

Als ik een website laat bouwen door OpvallenT, zit ik dan voor altijd vast aan OpvallenT?

Nee! OpvallenT programmeert zelf niets in de code. Dit betekent dat je de WordPress website altijd mee kan nemen naar een andere partij. Wel zo fijn om onafhankelijk te blijven. Wel leuk om te vermelden dat er bijna geen klanten vertrekken bij OpvallenT.

Als ondernemer kun je niet meer zonder een doeltreffende website. Laat je niet inhalen door de concurrent.

Je kunt vrijblijvend de bouw reserveren. We bellen je dan
voor een intakegesprek.