fbpx

Basis WordPress website

Een WordPress website met alle basis functies

Wilt u een eenvoudige website maar heeft u niet de kennis om deze zelf te maken? Dan maakt OpvallenT deze graag voor u.  Met behulp van een thema wat goed aansluit bij uw onderneming bouwt OpvallenT voor u een professionele website. Het uiterlijk wordt aangepast aan uw logo en huisstijl. In de site zit een menustructuur zodat bezoekers makkelijk kunnen navigeren. Voor elk belangrijk onderwerp maakt OpvallenT een aparte pagina zodat u ook goed op dit onderwerp gevonden gaat worden. De website krijgt een mooie header en footer. En OpvallenT bouwt een template voor de vervolgpagina’s, zodat de website eenheid uitstraalt en deze eenvoudig is in te richten.

Basis WordPress website van Stipkip.
Dit is een basis website gemaakt voor Stipkip.

Je hebt al een basis website vanaf
€ 1600,- (excl. BTW)

Waarom kiezen voor basis WordPress website?

Ontwerp wat aansluit bij uw logo en huisstijl

Met menu en onderliggende pagina's

Evt. met blog of nieuwsrubriek

Een duidelijke gebruikershandleiding zodat u zelf kunt bewerken

Veilig en betrouwbare website

Volledig responsive

Vindbaar voor de zoekmachines

In 5 stappen naar een Basis website

1. Inventarisatie

Nadat u de offerte ondertekent heeft ontvangt u van OpvallenT een uitgebreide vragenlijst m.b.t. de sfeer/structuur/inhoud voor de website. Ook wordt er een planning gemaakt en overleggen we wanneer u de website live wilt hebben.

2. Bouw website

U levert logo, huisstijl, foto’s en teksten aan. Hierna gaat OpvallenT aan de slag met het opzetten van een eerste opzet voor de website. Als het ontwerp gereed is krijgt u een link naar de testomgeving en vanaf dat moment kunt u online meekijken.

3. Correctie en testen

U geeft feed back op het ontwerp. OpvallenT past het aan en voegt nieuwe content toe. Vervolgens komen er nog twee correctierondes.

4. Oplevering

OpvallenT voert de laatste testen uit en zet de website live. Hierna ontvangt u een schriftelijke handleiding waarmee u de content kan wijzigen/aanvullen.

5. Service en onderhoud

Uit veiligheidsoogpunt is het belangrijk om WordPress, het thema en de plugins regelmatig te updaten. Dit kunt u zelf doen maar u kunt ook een service- en onderhoudscontract afsluiten met OpvallenT. 

Overleg en informatieuitwisseling doen we telefonisch, per e-mail of met een afspraak bij OpvallenT. Hiermee houden we de kosten van de website laag.

Wat kost een basis website?

Een basis website kost tussen de € 1600,- en de € 2000,- . De prijs is afhankelijk van wat voor tools u graag in de website wilt. Tijdens ons eerste gesprek inventariseer ik uw wensen en maak ik voor u een een vrijblijvende offerte. Dus vraag vandaag nog een offerte aan dan weet u binnenkort wat OpvallenT voor u kan betekenen.

Waarom kiezen voor een WordPress website?

OpvallenT bouwt websites in WordPress. WordPress is een Content Management Systeem (CMS) wat wereldwijd veelvuldig wordt gebruikt (open source). Het is erg populair maar liefs 30% van alle websites op de wereld worden gebouwd in WordPress! Het systeem is gebruiksvriendelijk en blijft up-to-date omdat er duizenden programmeurs dagelijks mee werken. WordPress heeft regelmatig een update om in te spelen op de laatste ontwikkelingen.

Dus mocht er in de toekomst een nieuw Social Media kanaal komen of nieuwe technische snufjes dan zorgen de programmeurs er wel voor dat dit te integreren is in de website. Zo hou je een website die aansluit op de toekomst, zonder dat je daar grote investeringen in hoeft te doen.