fbpx

Astrid Voet is webdeveloper Uden.

Groei via internet

Wilt u meer business via het internet? OpvallenT zet haar marketingkennis graag in om voor u een doeltreffende website te bouwen. En dit gaat verder dan een mooi ontwerp. OpvallenT werkt vanuit strategie naar uitvoering. Eerst kijken naar uw doelstellingen, onderscheidend vermogen en uw ideale klantenkring. Pas hierna begint de bouw van een doordachte en doeltreffende website. 

OpvallenT: Gespecialiseerd in Webbouw en Online Marketing

Kies een website die aansluit bij uw wensen!

One Page Website

Complete website op één pagina. Eenvoudig, goedkoop en overzichtelijk.

Geschikt voor:

 • Productpromoties/acties
 • Online visitekaartje
 • Persoonlijke website

Basis Website

Website met menu en diverse onderliggende pagina’s en mogelijke uitbreidingen.

Geschikt voor:

 • ZZP-ers en kleine bedrijven
 • Met diverse diensten/producten
 • Vindbaar via Google

Maatwerk Website

Compleet op maat gemaakte website. Voor een unieke en exclusieve uitstraling.

Geschikt voor:

 • Bedrijven die willen doorgroeien
 • Met concurrerende markt
 • Die zich beter willen profileren

Producten of diensten online verkopen

met een webshop in uw website

Heeft u binnen uw bedrijf producten of diensten die u ook graag online verkoopt, dan kan OpvallenT voor u een eenvoudige webshop bouwen. De webshop wordt gemaakt met de professionele tool Woocommerce. Bezoekers zien dan uitgebreide informatie van een product of dienst, kunnen deze in een winkelwagentje plaatsen en vervolgens afrekenen. De verkopen verlopen zo helemaal automatisch 24 uur per dag, 7 dagen in de week.

Wilt u ook een extra verkoopkanaal voor uw producten of diensten?

Een training/cursus op het internet geven

met een online leeromgeving in WordPress

Wat klanten zeggen

over OpvallenT
 • Ik heb Astrid ervaren als een zeer betrokken persoon. Dat betekent: meedenkend, goed bereikbaar, flexibel, betrouwbaar, kennis van zaken, geduldig en vooral vriendelijk. Dankjewel Astrid, dat je mij aan de hand nam in “jouw” wereld en me gerust stelde. Het resultaat mag ik er absoluut zijn; jij bent, evenals Antine Scherff, een professional!

  Maria Giebels
  Wandelcoach
 • “Astrid heeft in een vloeiende beweging een website voor ons gebouwd. In een week tijd waren we van een inventarisatie naar een site die online is.

  Het is weliswaar een site van een enkelvoudige pagina, maar het blijft een topprestatie.

  We hadden na een paar dagen een concept die na een keer overleggen definitief goed is. Kijk zelf maar eens op mijn pagina.

  Astrid gun ik nog veel klanten die net zo tevreden zijn als ik”.  

  Koos van Herpen  www.the-experienceengineering.nl

  Koos van Herpen
  Eigenaar van The Experience Engineering
 • Het eerste gesprek met Astrid maakte meteen duidelijk hoe zij te werk gaat: ze nam uitgebreid de tijd, luisterde goed en stelde de juiste vragen. Ook het technische aspect van het website bouwen ging goed en snel. Verzoeken van mij werden snel opgepakt en ze was scheutig met adviezen. Dank je wel!

  Paulien Lammers
  SpelenderWijs, Engels Duits en Frans voor het basisonderwijs.
 • OpvallenT heeft voor ons een prachtige nieuwe website ontworpen.
  De samenwerking verliep erg fijn en prettig.
  Alle (ook tussentijdse) ideeën en wensen zijn bespreekbaar. OpvallenT denkt mee om er samen iets moois van te maken. De Site is helemaal naar wens geworden qua opzet en kleurstellingen. Maar vooral ook erg professioneel, overzichtelijk en gebruiksvriendelijk.
  Alles was keurig volgens het plan van aanpak verlopen. Ook de prijs / kwaliteit verhouding is zeer goed.
  OpvallenT goed, echt een aanrader!

  Susan van der Boogaard
  Hyundai van der Heijden
 • Ik ben heel tevreden over het resultaat van mijn website maar vooral over de samenwerking met Astrid zelf. Astrid kwam met goeie tips, communiceert helder en komt haar afspraken na. Mijn website is in korte tijd gebouwd en live gezet. Ik zou Astrid zeker aanraden mocht je op zoek zijn naar een webbouwer.

  Manon Wurfbain-Kievit
  Eigenaar Maankracht
 • Astrid van Opvallent heeft in samenwerking met Inhuisstijl (Antine) een prachtige passende huisstijl en website voor mij neergezet! www.beleefidee.nl werd een beleving en belevenis op zich. Knap werk om met telefonisch- en mailcontact voor mij als beginnend ondernemer een prachtige one-pager te maken. Ik kreeg het weekend vele positieve reacties. De mooiste waren eigenlijk dat het helemaal uitstraalde wie ik was en waar ik graag voor werk en hoe. Astrid is geduldig, volhardend, duidelijk en informatief voor mij als leek op websitegebied. Ieder zijn kwaliteit! Superfijn!

  Jacoline Goossen
  Eigenaar Beleefidee
 • Astrid heeft mij ontzettend goed en snel geholpen met de bouw van mijn website! Doordat Astrid de juiste en kritische vragen aan mij stelde, werd de opzet en inhoud van de site steeds concreter en to-the-point. En ook de vormgeving en indeling van de site is prachtig geworden. Dit had ik zelf nooit voor elkaar kunnen krijgen! Dank je wel, Astrid!

  Marieke van de Sande - van de Ven
  MR MARIEKE
 • Astrid heeft voor mij een ontzettend mooie website www.briesmarketing.nl gemaakt! Ik ben er erg blij mee. Aansluitend op mijn huisstijl en gebouwd volgens de up-to-date regels en normen. Maar wat de samenwerking heeft getypeerd, en wat ook direct de reden is om de aanbeveling te schrijven, is dat Astrid op een heldere en prettige wijze communiceert. Te beginnen met een goede offerte, een duidelijke planning en het nakomen van de afspraken (ook mij achter de broek aan zitten ;-)). Ze maakt gebruik van een strakke briefing, een vragenlijst die triggert en mij als opdrachtgever enorm aan het denken heeft gezet, en ze levert een handleiding zodat ik na oplevering van de website ook zelf verder kan. Astrid beargumenteert haar keuzes op zo’n manier dat je het gevoel hebt samen te werken met een échte professional, ze geeft naast duidelijke instructies ook haar mening. Een fijne sparringpartner!

  Manon van der Woude
  BRIES Marketing
 • Astrid is meer dan alleen een goede websitebouwer. Bij het ontwerp van een website denkt zij over verschillende aspecten mee en combineert haar technische vaardigheden met taalvaardigheid en marketing ervaring. Het resultaat is een prachtige en goedwerkende nieuwe website voor TEKTON Bouwmanagement.

  Paul Buitenhek
  TEKTON Bouwmanagement
 • Astrid is een zeer deskundig, gedreven en professionele websitebouwer. Steeds meedenkend in wensen en behoeften met als doel; het beste resultaat en een responsieve actuele website.

  Yvette Nass
  ynParley
 • Een website maken bestaat niet alleen maar uit ict en vormgeving. Astrid verstaat de kunst om goed te luisteren en een site te ontwerpen die echt bij je past als persoon en wat je als bedrijf wilt uitstralen!

  Sandra Koster
  Logopediepraktijk voor Ondersteunde Communicatie
 • Wij hebben als groep agrimediators Astrid leren kennen als een betrokken en doortastende vrouw. Astrid heeft onze website www.agrimediation.nl geupdate. Zij bood een luisterend oor en begreep snel wat wij wilden. Het is fijn om met haar samen te werken.

  Willy Kempen - van Veen
  Zelfstandig agrarisch coach en mediator, Programmabegeleider bij LTO Noord Academie

Enkele opdrachtgevers: